Thursday, 6 October 2011

9 Pros And Cons Of A Tuntutan Pampasan

Membuat tuntutan pampasan kelihatan mudah dan idea yang baik pada mulanya ... tetapi sebagai masa berlalu, anda mendapat tahu tentang tangkapan dan yuran. Namun begitu, pada masa itu yang terlambat! Terlambat terutama jika perubatan dilakukan ...

Budaya tuntutan tiba dan ia adalah huru-hara. Canvassers pintu dan jualan bertelefon, mengetuk dan nada sentiasa bagi tuntutan kecederaan. Adakah anda mengalami kecederaan? Adakah anda telah kemalangan dalam 3 tahun yang lalu? Ia pergi balistik, syarikat-syarikat baru yang berkembang dan muslihat baru yang datang ke tempat yang akan bekerja terhadap anda.

9 Pros dan Cons ...

Jurujual itu

Elakkan orang-orang ini yang menghalang anda di jalan raya, pusat membeli-belah atau di hospital! Mereka tidak memberi sialan tentang anda dan sudah tentu tidak memberikan satu lambungan hasil, tuntutan kecederaan anda. Mereka bekerja atas dasar komisen.

Perjanjian

Adakah anda pernah memahami apa yang dikatakan sebelum anda menandatangani perjanjian itu? Saya tidak rasa. 'Jangan bimbang ia tidak bermakna apa-apa, syarikat akan menghubungi anda dan menyelesaikannya'. Adakah mereka pernah? Hari ini ada jargon yang begitu banyak, crap iaitu, di luar sana yang ramai orang hanya mengabaikan tuntutan bagi pampasan walaupun mereka mempunyai kecederaan.

Bank

Pada mulanya, ia sentiasa membantu dengan tuntutan anda, sehingga ia telah diselesaikan, dengan potongan insurans dan pinjaman. Dasar-dasar telah diambil dalam beribu-ribu yang kembali melepaskan. Dan meneka yang menyediakan dasar-dasar kewangan yang dibiayai? BANK!

Pinjaman

Perjanjian pinjaman untuk membiayai tuntutan yang tidak perlu, tetapi tuntutan jurujual 'Jika tidak, ia tidak boleh dibayar pampasan dan anda akan perlu untuk mengeluarkan beberapa ratus terlebih dahulu untuk memulakan'. Walau bagaimanapun, potongan luar biasa sebagai faedah terkumpul sepanjang tempoh tuntutan. Ia dapat bertahan sehingga 2 tahun dan ia akan ditolak dari pampasan anda.

Syarikat BESAR & kecil

Ia tidak membantu mangsa-mangsa kerana ia telah ditolak dari pampasan mereka, tetapi sudah tentu membantu syarikat-syarikat BESAR, yang kini diisytiharkan muflis dengan berjuta-juta 'scoped' dari mangsa mereka. Tetapi hari ini anda mempunyai syarikat-syarikat kecil yang melakukan helah yang sama, kami akan melakukan ini dan kami akan berbuat demikian ... dengan kata-kata teknikal mereka.

Anda akan mendapat keliru seperti makanan, ini banyak kalori, protein dan lemak. Terdapat iklan yang begitu banyak berlaku di sekitar anda hanya berfikir lupa ia, berpegang kepada apa yang biasanya kita lakukan. TIADA APA-APA!

Undang-undang

Pampasan adalah hak oleh undang-undang, untuk melepaskan dana yang cedera untuk terlibat dalam kemalangan atau yang cedera untuk membentuk beberapa. Kemalangan berlaku, yang hidup kerana tiada siapa yang sempurna. Tetapi dengan media yang mengisi kepala kita dengan slogan-slogan, tajuk berita, dan contoh-contoh yang berbeza, kita akan mendapat lebih keliru walaupun semuanya membawa maksud yang sama.

Media

Di TV, ada pengiklan baru yang menunjukkan mangsa-mangsa kemalangan dan bagaimana mereka telah kemalangan. Tetapi apa yang mereka tidak sedar ialah, setiap kemalangan adalah unik, jadi mengapa menggambarkan mangsa sebagai gembira kerana mereka boleh dengan pembayaran mereka. Bayangkan anda berbuat demikian? Ia adalah aksi ngeri pemasaran. Tetapi malangnya ramai yang jatuh untuk ia.

Peguam

Peguam pakar dalam tuntutan hanya perlu mengendalikan kes anda, bukan peguam cara dengan latar belakang komersial. Jadi anda memerlukan peguam cara dengan pengalaman dalam bidang yang sesuai untuk mengendalikan tuntutan kecederaan atau kemalangan.

Internet

Melihat-lihat dari satu laman web yang lain tidak akan membantu. Anda akan berada di sana sepanjang malam, minggu, bulan atau sepanjang tahun dan masih tidak pernah membuat tuntutan bagi pampasan. Mereka jargon teknikal, semua bermakna sesuatu yang serupa. Kami akan melakukan ini dan kami akan berbuat demikian. Cari sesuatu yang mudah yang akan membantu.

Sekarang anda digerakkan dengan pengetahuan itu, jangan ragu?

Mengaplikasikannya!